Tips til studentgave – fordelen med å gi bort opplevelser

Det er mange anledninger til å gi studenten gave. Selvfølgelig at studenten har gjort ferdig 12 års skolegang og er klar for studentlivet, at den har kommet inn på sine studievalg, at de har bursdag eller en annen anledning. Studenter er i livets beste fase, og da er det opplevelser som gjelder. Ut i verden å oppleve andre kulturer, fart og spenning, fest og moro. Alt kombinert med skjønnhet, velvære og opplæring i mange av menneskenes mystiske og utrolige evner.

Hvorfor studenten ønsker opplevelser

En av de viktigste tingene for studenter er å være sammen med andre likesinnede. Enten det er på festivaler, reiser eller underfundige aktiviteter, så er opplevelsene i seg selv det de higer etter. Da kan du gi din beste venn en gave de vil huske. Her er noen gave og gavetips du kan starte med.

Kollokvien gir bedre gaver

Er man flere blir det enklere å finansiere opplevelses-gaven. Selv om det koster litt, så vil det gi så mye mer enn en fysisk ting. Kanskje er det å utfordre studenten med noe de aldri trodde de ville klare, eller bare ren og skjær velvære som gir dem bedre nerver før eksamen: (sitat)

Den beste måten å unngå eksamensnerver på er nok å gjøre grundige forberedelser!

Vennegjengen fra kollokvien kan gå sammen og gi hverandre opplevelses-gaver i stedet for noe annet.

Usikker på hvor du finner opplevelses-gaver – sjekk her

Vi mener dette er de beste gavene med opplevelser i. Alt er satt opp enkelt og oversiktlig, slik at du kan velge fra øverste hylle. Da er det enklere å finne riktig gave til studenter, men også gi deg tips til hva slags opplevelser man faktisk kan gi i gave.